500 g punajuuria
1 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
3 rkl tuoretta timjamia hienonnettuna
150 g vegaanista vuohenjuustoa
1 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
3 rkl tuoretta timjamia hienonnettuna
150 g vegaanista vuohenjuustoa
vihreää salaattia
kastike:
1 granaattiomena
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl valkoista balsamicoaripaus suolaa
ripaus mustapippuria
ripaus sokeria
Valmistusohje
- Kuori ja lohko punajuuret. Laita lohkot uunivuokaan ja sekoita joukkoon oliiviöljy, ripaus suolaa ja mustapippuria sekä timjami.
- Paahda lohkoja 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
- Valmista tässä välissä granaattiomenakastike. Halkaise granaattiomena ja irrottele kauniin punaiset siemenet kulhoon. Sekoita joukkoon oliiviöljy, balsamico sekä hieman suolaa, mustapippuria ja sokeria. Tarkista maku.
- Revi tai paloittele vuohenjuusto. Levitä lautasille tai vadille salaattia ja asettele päälle vuohenjuusto ja punajuuret. Pirskottele päälle granaattiomenakastike ja tarjoile
Alkuperäinen ohje Annassa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti