torstai 19. joulukuuta 2024

Punajuuria ja vegaanista vuohenjuustoa

500 g punajuuria
1 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
3 rkl tuoretta timjamia hienonnettuna
150 g vegaanista vuohenjuustoa
vihreää salaattia

kastike:
1 granaattiomena
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl valkoista balsamicoaripaus suolaa
ripaus mustapippuria
ripaus sokeria

Valmistusohje
  1. Kuori ja lohko punajuuret. Laita lohkot uunivuokaan ja sekoita joukkoon oliiviöljy, ripaus suolaa ja mustapippuria sekä timjami.
  2. Paahda lohkoja 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
  3. Valmista tässä välissä granaattiomenakastike. Halkaise granaattiomena ja irrottele kauniin punaiset siemenet kulhoon. Sekoita joukkoon oliiviöljy, balsamico sekä hieman suolaa, mustapippuria ja sokeria. Tarkista maku.
  4. Revi tai paloittele vuohenjuusto. Levitä lautasille tai vadille salaattia ja asettele päälle vuohenjuusto ja punajuuret. Pirskottele päälle granaattiomenakastike ja tarjoile

Alkuperäinen ohje Annassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti