Tein muutaman kerran tämän vuoden hittiruokaa eli uunifetapastaa. Vegaaninen vaihtoehto eli Mö vuusto käy myös hyvin tähän ruokaan.
Ostin tarpeet ja ryhdyin ruuanlaittopuuhiin.
1 kpl Mö vuusto (tavallinen tai yrtit)
1 dl oliiviöljyä
1/2 punainen chilipalko
1-2 rasiaa kirsikkatomaatteja
pippuria
ripaus suolaa
tarjoiluun:
basilikaa
Ostin tarpeet ja ryhdyin ruuanlaittopuuhiin.
1 kpl Mö vuusto (tavallinen tai yrtit)
1 dl oliiviöljyä
1/2 punainen chilipalko
1-2 rasiaa kirsikkatomaatteja
pippuria
ripaus suolaa
tarjoiluun:
basilikaa
- Lorauta uunivuoan pohjalle tilkka oliiviöljyä.
- Jos käytät fetaa, laita se kokonaisena
vuokaan. Pieni chili ja laita fetan päälle. Lorauta päälle reippaasti
oliiviöljyä. Halkaise kirsikkatomaatit ja laita ne vuokaan ja pyöräytä oliiviöljyssä.
- Jos käytät Mö vuustoa, halkaise kirsikkatomaatit ja laita ne vuokaan ja pyöräytä oliiviöljyssä. Lisää chiliä. (Lisäät siis Mö vuuston myöhemmin.)
- Rouhi päälle mustapippuria ja viimeistele ripauksella suolaa.
- Paista uunin keskiosassa 200-asteessa 15 minuuttia. Tässä vaiheessa lisää Mö vuusto. Nosta lämpö 225-asteeseen ja käännä uuni grillivastukselle. Nosta vuoka uunin ylätasoon ja paista vielä noin 10 minuuttia. Tarkkaile paahtumista.
- Keitä pasta sillä aikaa, kun vuoka on uunissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti