Täyte:
1 dl puuroriisiä keitettynä suolalla maustetussa vedessä
1 hienonnettu sipuli
1 hienonnettu valkosipuli
1 pkt tomaatilla maustettua nyhtökauraa
yrttisuolaa
savupaprikaa
(1 pkt mozzarellaa)
1 kg lehtitaikinalevyjä
- Kuullota sipuli ja valkosipuli pannussa. Lisää nyhtökaura ja anna paistua hetki.
- Mausta.
- Sekoita valutettu riisi sekaan.
- Kauli levyt hiukan isommiksi, jotta saat kustakin levystä 3 pasteijaa.
- Laita nokare täytettä levyn päälle(, lisää palanen mozzarellaa, jos ei ole tarvetta vegaaniselle) ja sulje reunat kostuttamalla ne vedellä
- Voitela kauramaidolla ja paista 225 asteessa kypsiksi (14 min).
Ohje on sovellettu blogista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti