Helsingin Sanomien (31.1.2019) ruokatorstain ohjeen mukaan tein kalapullia.
Ohjeesta tulee 4 annosta.
2 prk (yhteensä n. 400 g) kalasäilykettä tai jauhettu kalaa (käytin Särvintä)
2 isoa kananmunaa
1 dl pankokorppujaohuja
1 dl parmesaaniraastetta
3 rkl ruohosipulia hienonnettuna
1 rkl luomusitruunan kuorta raastettuna
½ tl hiutalesuolaa
mustapippuria
Paistamiseen:
rypsiöljyä
Ohjeesta tulee 4 annosta.
2 prk (yhteensä n. 400 g) kalasäilykettä tai jauhettu kalaa (käytin Särvintä)
2 isoa kananmunaa
1 dl pankokorppujaohuja
1 dl parmesaaniraastetta
3 rkl ruohosipulia hienonnettuna
1 rkl luomusitruunan kuorta raastettuna
½ tl hiutalesuolaa
mustapippuria
Paistamiseen:
rypsiöljyä
- Sekoita jauhetun kalan joukkoon muut aineet ja pyörittele seoksesta kostutetuin käsin pullia.
- Paista kalapullat pannulla runsaassa öljyssä noin 5 minuuttia keskilämmöllä.
- Nosta pullat hetkeksi talouspaperille valumaan.
- Tarjoa sitruunalla maustetun majoneesin ja esim. perunamuusin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti