maanantai 4. marraskuuta 2019

Punajuuripihvit

Glorian Ruoka- ja viinilehti oli saanut Gafe Engeliltä punajuuripihvien ohjeen.

Ohjeesta tulee 16 kpl pihvejä.

1 1/4 dl riisiä
600 g punajuurta
100 g sipulia
100 g parmesaania
1 rkl kasvisliemijauhetta
1 tl suolaa
1 dl korppujauhoja
muutama tippa tabascoa

korppujauhoa muotoiluun
voita paistamiseen

Suolakurkkumajoneesi:
2 suolakurkkua
3 dl majoneesia
  1. Keitä riisi kypsäksi. Jäähdytä.
  2. Kuori ja raasta punajuuret. Kuori ja hienonna sipulit. Raasta parmesaani. 
  3. Kuumenna uuni 170 asteeseen.
  4. Sekoita pihvitaikinan aineet keskenään ja muotoile seos korppujauhojen avulla pihveiksi. Nosta pihvit leivinpaperilla peitetylle pellille ja paista uunissa 15 minuuttia. Paista pihvit sen jälkeen pannulla voissa rapeiksi molemmin puolin.
  5. Valmista pihvien paistuessa suolakurkkumajoneesi sekoittamalla hienonnettuja suolakurkkuja majoneesiin. 
Ja vegaanisena teet saman vaihtamalla voin, parmesaanin ja majoneesin vegaanisiin vastaaviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti