Glorian Ruoka- ja viinilehti oli saanut Gafe Engeliltä punajuuripihvien ohjeen.
Ohjeesta tulee 16 kpl pihvejä.
1 1/4 dl riisiä
600 g punajuurta
100 g sipulia
100 g parmesaania
1 rkl kasvisliemijauhetta
1 tl suolaa
1 dl korppujauhoja
muutama tippa tabascoa
korppujauhoa muotoiluun
voita paistamiseen
Suolakurkkumajoneesi:
2 suolakurkkua
3 dl majoneesia
Ohjeesta tulee 16 kpl pihvejä.
1 1/4 dl riisiä
600 g punajuurta
100 g sipulia
100 g parmesaania
1 rkl kasvisliemijauhetta
1 tl suolaa
1 dl korppujauhoja
muutama tippa tabascoa
korppujauhoa muotoiluun
voita paistamiseen
Suolakurkkumajoneesi:
2 suolakurkkua
3 dl majoneesia
- Keitä riisi kypsäksi. Jäähdytä.
- Kuori ja raasta punajuuret. Kuori ja hienonna sipulit. Raasta parmesaani.
- Kuumenna uuni 170 asteeseen.
- Sekoita pihvitaikinan aineet keskenään ja muotoile seos korppujauhojen avulla pihveiksi. Nosta pihvit leivinpaperilla peitetylle pellille ja paista uunissa 15 minuuttia. Paista pihvit sen jälkeen pannulla voissa rapeiksi molemmin puolin.
- Valmista pihvien paistuessa suolakurkkumajoneesi sekoittamalla hienonnettuja suolakurkkuja majoneesiin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti