Ohjeesta tulee 6 annosta.
Tomaattikastike:
200 g kirsikkatomaatteja
1 sipuli
4 valkosipulin kynttä
3 rkl kapriksia
2 rkl balsamicoa
1 tl suolaa
mustapippuria
½ ruukkua oreganoa
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
3 rkl tomaattipyrettä
Kasvispöyryköitä
Pastaa tai spagettia
1 kananmuna
½ dl paksua jugurttia
3 rkl korppujauhoa
400 g jauhelihaa
300 g raakamakkaraa
50 g parmesaaniraastetta
1 tl suolaa
mustapippuria
Tomaattikastike:
200 g kirsikkatomaatteja
1 sipuli
4 valkosipulin kynttä
3 rkl kapriksia
2 rkl balsamicoa
1 tl suolaa
mustapippuria
½ ruukkua oreganoa
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
3 rkl tomaattipyrettä
Kasvispöyryköitä
Pastaa tai spagettia
- Kuumenna uuni 200 asteiseksi. Puolita kirsikkatoimaatit. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet. Levitä tomaatit, sipulit ja kaprikset uunviuokaan tasaiseksi kerrokseksi.
- Pirskottele päälle öljy ja balsamico. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Paahda uunissa 20 minuuttia.
- Hienonna oregano.
- Nosta vuoka uunista. Lisää hienonnettu oregano, tomaattimurska ja -pyre vuokaan. Sekoita.
- Nostele kasvispöyrykät kastikkeen päälle ja kypsennä uunissa 20 min tai kunnes kasvispulla ovat saaneet kauniin ruskean pinnan.
- Tarjoa pastan tai spagetin kanssa.
1 kananmuna
½ dl paksua jugurttia
3 rkl korppujauhoa
400 g jauhelihaa
300 g raakamakkaraa
50 g parmesaaniraastetta
1 tl suolaa
mustapippuria
- Riko kananmunan rakenne kulhossa, sekoita joukkoon jugurtti ja korppujauhot.
- Halkaise raakamakkaroiden kuori ja purista sisus kulhoon. Lisää jauheliha, juustoraaste ja mausteet.
- Sekoita hyvin ja anna levätä hetki jääkaapissa. Pyöritä mureketaikina pulliksi.
- Jatka ylläolevan ohjeen kohdasta 5.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti