Vege-lehden numerosta 2/2018 mukaillen
3 dl tummaa makaronia
500 valkokaalia
1 sipuli
2 rkl rypsiöljyä
chiliä
240 nyhtökauraa
tuoretta tai kuivattua oreganoa
suolaa
mustapippuria
1 prk kaurakermaa (esim. sipulilla maustettua)
(1 kananmuna)
3 dl tummaa makaronia
500 valkokaalia
1 sipuli
2 rkl rypsiöljyä
chiliä
240 nyhtökauraa
tuoretta tai kuivattua oreganoa
suolaa
mustapippuria
1 prk kaurakermaa (esim. sipulilla maustettua)
(1 kananmuna)
- Keitä makaronit kypsiksi paketin ohjeen mukaan.
- Leikkaa kaali suikaleiksi ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia ja kaalia paistinpannulla öljyssä, kunnes ne ovat saaneet hiukan väriä. Lisää joukkoon chili.
- Lisää nyhtökaura ja oregano. Mausta suolalla ja pippurilla. Yhdistä nyhtökaura-kaaliseos valutetun makaronin kanssa ja kaada öljyttyyn uunivuokaan.
- Lisää (kananmuna ja) kaurakerma ja sekoita.
- Paista 200 asteisessa uunissa vajaa tunti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti