Pohja:
200 g Digestive keksejä (Karen Volf: My Choice kaurakeksejä)
100 g maidotonta margariinia (juokseva Flora)
Täyte:
6 dl kauravispiä
350 g maidotonta suklaata (esim. Pirkka leivontasuklaa)
Koristelu:
vadelmia
200 g Digestive keksejä (Karen Volf: My Choice kaurakeksejä)
100 g maidotonta margariinia (juokseva Flora)
Täyte:
6 dl kauravispiä
350 g maidotonta suklaata (esim. Pirkka leivontasuklaa)
Koristelu:
vadelmia
- Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.
- Murenna keksit monitoimikoneella. Sulata margariini ja sekoita keksit joukkoon. Painele seos vuoan pohjalle.
- Vaahdota kylmä vispi kuohkeaksi. Sulata suklaa ja lisää se vispivaahtoon ja sekoita tasaiseksi. Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa.
- Irroita kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle. Tasoita reunat.
- Koristele vadelmilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti