maanantai 2. huhtikuuta 2018

Neljän aineen suklaakakku

Pohja:
200 g Digestive keksejä (Karen Volf: My Choice kaurakeksejä)
100 g maidotonta margariinia (juokseva Flora)

Täyte:
6 dl kauravispiä
350 g maidotonta suklaata (esim. Pirkka leivontasuklaa)

Koristelu:
vadelmia
  1. Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. 
  2. Murenna keksit monitoimikoneella. Sulata margariini ja sekoita keksit joukkoon. Painele seos vuoan pohjalle.
  3. Vaahdota kylmä vispi kuohkeaksi. Sulata suklaa ja lisää se vispivaahtoon ja sekoita tasaiseksi. Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa.
  4. Irroita kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle. Tasoita reunat.
  5. Koristele vadelmilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti