noin kilonen karitsanpaisti (meillä oli verkoon pakattu Tuiskulan paisti)
rosmariinia
timjamia
valkosipulinkynsiä viipaloituna
2 porkkanaa lohkoina
1 sipuli lohkoina
sitruunan mehu
punaviiniä
suolaa
rosmariinia
timjamia
valkosipulinkynsiä viipaloituna
2 porkkanaa lohkoina
1 sipuli lohkoina
sitruunan mehu
punaviiniä
suolaa
- Laita paisti lioitettuun vuokaan. Hiero pinnalla yrtit ja viipaloidut valkosipulit.
- Jätä maustumaan pariksi tunniksi.
- Lisää vuokaan porkkanat, sipuli, sitruunan mehu ja punaviini sekä suola.
- Laita vuoka kylmään uuniin. Anna kuumentua 200 asteeseen. Anna paistin olla kuumassa uunissa noin puoli tuntia ja pudota lämpöä 150 asteeseen.
- Paista yhteensä pari tuntia (sisälämpötila on tässä vaiheessa n. 90 astetta.)
- Kaada liemi ja juurekset kattilaan ja jätä paisti vuokaan kannen alle vetäytymään.
- Soseuta juurekset kastikkeeksi. Mausta fondilla, tarkasta suola ja tarjoa viipaloidun paistin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti