2 tlk säilöttyjä kidneypapuja
1 tlk säilöttyjä mustapapuja
1 sipuli
4 valkosipulinkynttä
2 rkl tomaattipyreetä
1 1/2 dl kaurahiutaleita
3/4 dl korppujauhoja
1 dl siemensekoitusta (salaattimix)
1/2 dl oliiviöljyä
2 rkl soijakastiketta
1 tl paprikajauhetta
1 tl juustokuminaa
1 tl jauhettua korianteria
3/4 tl suolaa
3/4 tl mustapippuria
Glaseeraus:
1 dl ketsuppia
1 rkl tummaa sokeria
1 rkl valkoviinietikkaa
2 rkl soijakastiketta
1 tl paprikajauhetta
1/2 tl mustapippuria
1/4 tl suolaa
1 tlk säilöttyjä mustapapuja
1 sipuli
4 valkosipulinkynttä
2 rkl tomaattipyreetä
1 1/2 dl kaurahiutaleita
3/4 dl korppujauhoja
1 dl siemensekoitusta (salaattimix)
1/2 dl oliiviöljyä
2 rkl soijakastiketta
1 tl paprikajauhetta
1 tl juustokuminaa
1 tl jauhettua korianteria
3/4 tl suolaa
3/4 tl mustapippuria
Glaseeraus:
1 dl ketsuppia
1 rkl tummaa sokeria
1 rkl valkoviinietikkaa
2 rkl soijakastiketta
1 tl paprikajauhetta
1/2 tl mustapippuria
1/4 tl suolaa
- Siivilöi ja huuhdo pavut kylmällä vedellä ja jätä valumaan.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit.
- Kuullota sipulia öljyssä noin 5 minuuttia. Lisää valkosipuli ja tomaattipyre, kääntele 2 minuuttia.
- Mittaa suureen kulhoon kaikki murekkeen ainekset. Siirrä puolet monitoimikoneeseen ja sekoita tasaiseksi leikkuriterällä. Toista samoin toiselle erälle ja yhdistä.
- Siirrä papumassa pitkänomaiseen silikonivuokaan ja peita kelmulla. Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään 2 tuntia.
- Paista n. 45 minuuttia 200 asteessa
- Valmista sillä aikaa glaseeraus. Mittaa ainekset kattilaan ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.
- Ota vuoka uunista ja kumoa se laakeaan vuokaan. Valele glaseeraus murekkeen pintaan. Laita vuoka uuniin ja paahda n. 10 minuuttia.
- Tarjoa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti