1 kukkakaali
1 parsakaali
4 kananmunaa
100 g cremefraichea
suolaa
cayennepippuria
Wähkilän aasiamix-maustetta
1 parsakaali
4 kananmunaa
100 g cremefraichea
suolaa
cayennepippuria
Wähkilän aasiamix-maustetta
- Keitä kukkakaali ja parsakaali erikseen kypsiksi. Ota syrjään muutamia pieniä kukkia ja soseuta molemmat erikseen.
- Lisää kumpaankin soseeseen kaksi kananmunaa ja puolet creme fraichesta ja mausta soseet.
- Voitele pitkulainen silikonivuoka. Laita parsakaalisose vuokaa ja sekä kukkakaalin ja parsakaalin kukinnot päälle. Peitä kukkakaalisoseella.
- Paita vesihauteessa n. 200 asteessa n. tunti, kunnes patee on kiinteää.
- Kumoa tarjoilulautaselle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti