lauantai 5. elokuuta 2017

Kukkakaali-parsakaalipatee

1 kukkakaali
1 parsakaali
4 kananmunaa
100 g cremefraichea
suolaa
cayennepippuria
Wähkilän aasiamix-maustetta

  1. Keitä kukkakaali ja parsakaali erikseen kypsiksi. Ota syrjään muutamia pieniä kukkia ja soseuta molemmat erikseen. 
  2. Lisää kumpaankin soseeseen kaksi kananmunaa ja puolet creme fraichesta ja mausta soseet.
  3. Voitele pitkulainen silikonivuoka. Laita parsakaalisose vuokaa ja sekä kukkakaalin ja parsakaalin kukinnot päälle. Peitä kukkakaalisoseella.
  4. Paita vesihauteessa n. 200 asteessa n. tunti, kunnes patee on kiinteää.
  5. Kumoa tarjoilulautaselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti