1 sipuli
2-3 valkosipulinkynttä
oliiviöljyä
1 tl jauhettua juustokuminaa
1 tl paprikajauhetta
cayennepippuria
1 tlk kikherneitä
1 tlk kuorittuja tomaatteja
50 g fetajuustoa
2 kananmunaa
suolaa
mustaa pippuria
tuoretta korianteria
2-3 valkosipulinkynttä
oliiviöljyä
1 tl jauhettua juustokuminaa
1 tl paprikajauhetta
cayennepippuria
1 tlk kikherneitä
1 tlk kuorittuja tomaatteja
50 g fetajuustoa
2 kananmunaa
suolaa
mustaa pippuria
tuoretta korianteria
- Kuutioi sipuli. Leikkaa valkosipuli viipaleiksi. Kuumenna paistinpannulla oliiviöljy ja kuullota sipulia n. 5 minuuttia, kunnes se alkaa pehmetä. Lisää sen jälkeen valkosipuli, juustokumina, paprikamauste ja cayennepippuri ja kuullota minuutti. Lisää joukkoon kikherneet ja säilyketomaatit. Riko säilyketomaattien rakenne lastalla, kiehauta ja anna sen jälkeen porista hissuksiin n. 15 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Riko päälle kananmunat ja murustele päälle feta. Anna hautua, kunnes valkuaiset ovat hyytyneet, mutta keltuaiset ovat vielä juoksevia. Jos et omista täysrautaista paistinpannua, voit myös siirtää kastikkeen paistinpannusta uunivuokaan. Tarjoile silputun tuoreen korianterin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti