250 g Ginger Nyhtökauraa
100 g leveää riisinuudelia
2 rkl öljyä
2 valkosipulinkynttä
1 shalottisipuli
n. 100g kiinteää tofua
1 kananmuna
tuoretta chiliä silppuna
1,5 dl mungpavun ituja
1 dl paahdettuja maapähkinöitä murskattuna
1 ruukku ruohosipulia
limen lohkoja
kalakastiketta
100 g leveää riisinuudelia
2 rkl öljyä
2 valkosipulinkynttä
1 shalottisipuli
n. 100g kiinteää tofua
1 kananmuna
tuoretta chiliä silppuna
1,5 dl mungpavun ituja
1 dl paahdettuja maapähkinöitä murskattuna
1 ruukku ruohosipulia
limen lohkoja
kalakastiketta
- Keitä nuudelit kevyesti.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet sekä sipuli ja kuullota niitä muutama minuutti wokkipannussa.
- Lisää hienonnettu Nyhtökaura, kananmuna ja tofu. Sekoita reippaasti, kunnes muna on kypsä.
- Kumoa pannulle nuudelit ja chilisilppu. Sekoita ja paista muutamia minuutteja.
- Lisää idut ja sekoita.
- (Annostele päälle pähkinät ja ruohosipulisilppu.) Ja purista päälle limenmehua.
- Koristele limen lohkoilla. Tarjoile kalakastikkeen kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti