tiistai 13. kesäkuuta 2017

Pad Thai Nyhtökaura

250 g Ginger Nyhtökauraa
100 g leveää riisinuudelia
2 rkl öljyä
2 valkosipulinkynttä
1 shalottisipuli
n. 100g kiinteää tofua
1 kananmuna
tuoretta chiliä silppuna
1,5 dl mungpavun ituja
1 dl paahdettuja maapähkinöitä murskattuna
1 ruukku ruohosipulia
limen lohkoja
kalakastiketta
  1. Keitä nuudelit kevyesti.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet sekä sipuli ja kuullota niitä muutama minuutti wokkipannussa.
  3. Lisää hienonnettu Nyhtökaura, kananmuna ja tofu. Sekoita reippaasti, kunnes muna on kypsä.
  4. Kumoa pannulle nuudelit ja chilisilppu. Sekoita ja paista muutamia minuutteja.
  5. Lisää idut ja sekoita.
  6. (Annostele päälle pähkinät ja ruohosipulisilppu.) Ja purista päälle limenmehua.
  7. Koristele limen lohkoilla. Tarjoile kalakastikkeen kera.
Alkuperäinen ohje vegepaiva.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti