sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Seitan

  • 2,5 dl gluteenijauhoja
  • 1 dl kikhernejauhoja
  • 1 tl savupaprikajauhetta
  • 2 tl  soijakastiketta
  • 1,5 dl vettä
Keitinliemi
  • 1 l vettä
  • 2 kasvisliemikuutiota
  • 0,25 dl soijakastiketta
  • 0,25 dl balsamicoa
  1. Sekoita kuivat aineet ja lisää vesi ja soijakastike. Vaivaa taikinaa muutama minuutti ja muotoile se pötköksi.
  2. Leikkaa pötköstä noin sentin paksuisia viipaleita (noin 10-12 kpl). Painele viipaleet litteiksi ja leikkaa ne sitten puoliksi.
  3. Kiehauta keitinliemi ja lisää seitanpalat sinne. Anna kiehua noin 15-20 minuuttia.
Alkuperäinen ohje  chocochilin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti