4 prk vaahtoutuvaa kaurakermaa
1 dl glukoosisiirappia
2 rkl vaniljasokeria
1 prk appelsiinihilloa
Vatkasin kaurakerman kuohkeaksi, lisäsin glukoosisiirapin ja vaniljasokerin.
Valitsin sopivan pakastuksen kestävän kulhon, johon lusikoin pohjalle hiukan kermaseosta. Lisäsin päälle appelsiinihilloa ja sekoittelin hiukan. Toistin pariin kertaan ja tasoitin pinnan kermaseoksella.
Laitoin kulhon pakastimeen ja tarjosin seuraavana päivänä.
1 dl glukoosisiirappia
2 rkl vaniljasokeria
1 prk appelsiinihilloa
Vatkasin kaurakerman kuohkeaksi, lisäsin glukoosisiirapin ja vaniljasokerin.
Valitsin sopivan pakastuksen kestävän kulhon, johon lusikoin pohjalle hiukan kermaseosta. Lisäsin päälle appelsiinihilloa ja sekoittelin hiukan. Toistin pariin kertaan ja tasoitin pinnan kermaseoksella.
Laitoin kulhon pakastimeen ja tarjosin seuraavana päivänä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti