1 prk kikherneitä
valkosipulin kynsi
puolikas keltasipuli
2 rkl kikhernejauhoja tai vehnäjauhoja, jos ei ole tarve tehdä gluteenitonta
1 rkl juustokuminaa
1 tl paprikaa
hiukan chiliä
1 tl suolaa
muutama persiljanlehdykkä
Hienonna kikherneet haarukalla, hienonne valkosipuli ja keltasipuli. Käytä valkosipuli öljyn kerä mikrossa, jolloin maku miedontuu. Lisää kikherneiden joukkoon kikhernejauhot, valkosipuli, keltasipuli, juustokumina, paprika, chili, suola sekä hienonnetut persiljat. Jos haluat, voit lisätä hiukan korianteria. Sekoita tasaiseksi ja jätä jääkaappiin lepäämään.
Leivo öljytyin käsin sopivan kokoisia kakkaroita leivinpaperille ja paista 200 asteessa n. 30 min. Käännä paistamisen puolivälissä.
valkosipulin kynsi
puolikas keltasipuli
2 rkl kikhernejauhoja tai vehnäjauhoja, jos ei ole tarve tehdä gluteenitonta
1 rkl juustokuminaa
1 tl paprikaa
hiukan chiliä
1 tl suolaa
muutama persiljanlehdykkä
Hienonna kikherneet haarukalla, hienonne valkosipuli ja keltasipuli. Käytä valkosipuli öljyn kerä mikrossa, jolloin maku miedontuu. Lisää kikherneiden joukkoon kikhernejauhot, valkosipuli, keltasipuli, juustokumina, paprika, chili, suola sekä hienonnetut persiljat. Jos haluat, voit lisätä hiukan korianteria. Sekoita tasaiseksi ja jätä jääkaappiin lepäämään.
Leivo öljytyin käsin sopivan kokoisia kakkaroita leivinpaperille ja paista 200 asteessa n. 30 min. Käännä paistamisen puolivälissä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti