Ota pala foliota ja peitä se palalla voipaperia. Voitele voipaperi öljyllä. Laita voipaperin päälle kuhafile, käy toki jokin muukin kala. Ripottele päälle mausteita, sipulivarsisilppua, silputtua timjamia ja muutama tippa limemehua. Mausteena käytin REKO:sta ostamaani Wähkilän Makujen Aasiamix-maustetta sekä Ranskasta tuliaisina tuotua Provencen yrttisekoitusta.
Kääri voipaperi ja folio tiiviiseen pakettiin ja laita grilliin noin puoleksi tunniksi.
Lisänä voi tarjota limemehulla, Wähkilän Makujen Villisuolalla ja Witchdoctorin chilikastikkeella maustettua turkkilaista jugurttia.
Kääri voipaperi ja folio tiiviiseen pakettiin ja laita grilliin noin puoleksi tunniksi.
Lisänä voi tarjota limemehulla, Wähkilän Makujen Villisuolalla ja Witchdoctorin chilikastikkeella maustettua turkkilaista jugurttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti