Omenoita pukkaa. Tein omenapiilon ohjeen mukaan.
Mies kuori ja pieni kymmenkunta omenaa pieniksi palasiksi.
Tein sillä aikaa taikinan sekoittamalla 4 dl vehnäjauhoja, 1,5 sokeria, 1 tl soodaa ja 1 tl leivinjauhetta sekä 1 tl hienonnettua vaniljaa. Lisäsin sekaan 1 dl juoksevaa margariinia ja sekoitin muruiksi. Otin 3 dl muruja talteen. Sekoitin 1,5 dl turkkilaista jugurttia kananmunan kanssa ja lisäsin isomman murusatsin joukkoon.
Sekoitin taikinaksi ja laitoin leivinpaperille vuorattuun isoon irtopohjaiseen kakkuvuokaan. Lisäsin päälle omenakuutiot sekä seoksen, jossa oli 2 prk maitorahkaa, 1 dl sokeria, 2 kananmunaa sekä 1 tl vaniljaa.
Päälle levitin vielä sen talteen otetun 3 dl muruja.
Laitoin koko komeuden 200 asteiseen uuniin ja paistoin 45 minuuttia. Ohjeen mukaan pitää antaa jäähtyä. Ja sitten maistelemaan.
Mies kuori ja pieni kymmenkunta omenaa pieniksi palasiksi.
Tein sillä aikaa taikinan sekoittamalla 4 dl vehnäjauhoja, 1,5 sokeria, 1 tl soodaa ja 1 tl leivinjauhetta sekä 1 tl hienonnettua vaniljaa. Lisäsin sekaan 1 dl juoksevaa margariinia ja sekoitin muruiksi. Otin 3 dl muruja talteen. Sekoitin 1,5 dl turkkilaista jugurttia kananmunan kanssa ja lisäsin isomman murusatsin joukkoon.
Sekoitin taikinaksi ja laitoin leivinpaperille vuorattuun isoon irtopohjaiseen kakkuvuokaan. Lisäsin päälle omenakuutiot sekä seoksen, jossa oli 2 prk maitorahkaa, 1 dl sokeria, 2 kananmunaa sekä 1 tl vaniljaa.
Päälle levitin vielä sen talteen otetun 3 dl muruja.
Laitoin koko komeuden 200 asteiseen uuniin ja paistoin 45 minuuttia. Ohjeen mukaan pitää antaa jäähtyä. Ja sitten maistelemaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti