Ruohonjuuresta tarttui kyytiin pussillinen kvinoaa, joka sopii sekä vegaaneille että keliaakikoille.
Huuhtelin huolella 3 dl kvinoaa ja keitin sen kasvisliemessä. Sekoitin sekaan hiukan oliiviöljyä, jotta jyväset pysyvät erillään.
Lisäsin 1 prk mustapapuja, hienonnetun kesäkurpitsan puolikkaan, pari avocadoa ja puoli kiloa vihreitä tomaatteja (ei siis raakoja vaan laadultaan vihreitä). Pinnalle ripottelin auringokukan siemeniä.
Kastikkeeksi sekoitin limen mehun, oliiviöljyä, agavesiirappia, hiukan chiliä, Witchdoctorin chilikastiketta sekä suolaa ja pippuria.
Huuhtelin huolella 3 dl kvinoaa ja keitin sen kasvisliemessä. Sekoitin sekaan hiukan oliiviöljyä, jotta jyväset pysyvät erillään.
Lisäsin 1 prk mustapapuja, hienonnetun kesäkurpitsan puolikkaan, pari avocadoa ja puoli kiloa vihreitä tomaatteja (ei siis raakoja vaan laadultaan vihreitä). Pinnalle ripottelin auringokukan siemeniä.
Kastikkeeksi sekoitin limen mehun, oliiviöljyä, agavesiirappia, hiukan chiliä, Witchdoctorin chilikastiketta sekä suolaa ja pippuria.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti