Tämä on tehty siitä, mitä kaapissa on eli tähteistä ruokaa.
Kaappiin oli alkuviikosta jäänyt kaksi saltimbocabroileria, jotka leikkasin viipaleiksi ja käytin pannulla. Keitin 4 dl pastaa puolikypsäksi. Laitoin pastat uunivuokaan ja broileriviipaleet päälle.
Kastikkeeksi sekoitin pari desiä turkkilaista jugurttia, ruokalusikallisen hoisin kastiketta, lorauksen soijakastiketta, reilun teelusikallisen dijon sinappia sekä hienoiksi viipaleiksi leikattua halloumijuustoa. Huuhdoin paistinpannun ja sekoitin huuhdeliemen kastikkeeseen.
Ripottelin hiukan cayennepippuria kanaviipaleiden päälle, kaadoin kastikkeen vuokaan ja leikkelin pinnalle halloumijuustoviipaleita.
Laitoin uuniin 200 asteeseen, kunnes pinta sai väriä.
Kaappiin oli alkuviikosta jäänyt kaksi saltimbocabroileria, jotka leikkasin viipaleiksi ja käytin pannulla. Keitin 4 dl pastaa puolikypsäksi. Laitoin pastat uunivuokaan ja broileriviipaleet päälle.
Kastikkeeksi sekoitin pari desiä turkkilaista jugurttia, ruokalusikallisen hoisin kastiketta, lorauksen soijakastiketta, reilun teelusikallisen dijon sinappia sekä hienoiksi viipaleiksi leikattua halloumijuustoa. Huuhdoin paistinpannun ja sekoitin huuhdeliemen kastikkeeseen.
Ripottelin hiukan cayennepippuria kanaviipaleiden päälle, kaadoin kastikkeen vuokaan ja leikkelin pinnalle halloumijuustoviipaleita.
Laitoin uuniin 200 asteeseen, kunnes pinta sai väriä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti