Otin ohjeen dansukkerin sivuilta, vähensin sokeria ja muokkasin muutenkin.
Vuokaan
juoksevaa margariinia
1 rkl kookossokeria
2 rkl kookoshiutaleita
Pohja
2,5 dl perunajauhoja
2 dl tomusokeria
0,5 dl kookossokeria
2 dl kookoshiutaleita
1 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 dl juoksevaa margariinia
2 kananmunaa
1 dl vaniljajogurttia
Täyte
5 omenaa
Pinnalle
kookossokeria
kanelia
1. Voitele pyöreä irtopohjavuoka (halkaisija noin 23 cm). Ripottele vuokaan kookossokeria ja kookoshiutaleita.
2. Sekoita kaikki kuivat ainekset kulhossa. Lisää joukkoon rasva ja sekoita murumaiseksi seokseksi. Lisää munat ja jogurtti ja sekoita taikinaksi. Kaada taikina vuokaan.
3. Kuori omenat, poista siemenkodat ja leikkaa omenat ohuiksi lohkoiksi. Paina lohkot kakun pintaan. Ripottele pinnalle kookossokeria ja kanelia.
4. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 45 minuuttia. Anna jäähtyä muutama minuutti vuoassa.
Vuokaan
juoksevaa margariinia
1 rkl kookossokeria
2 rkl kookoshiutaleita
Pohja
2,5 dl perunajauhoja
2 dl tomusokeria
0,5 dl kookossokeria
2 dl kookoshiutaleita
1 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 dl juoksevaa margariinia
2 kananmunaa
1 dl vaniljajogurttia
Täyte
5 omenaa
Pinnalle
kookossokeria
kanelia
1. Voitele pyöreä irtopohjavuoka (halkaisija noin 23 cm). Ripottele vuokaan kookossokeria ja kookoshiutaleita.
2. Sekoita kaikki kuivat ainekset kulhossa. Lisää joukkoon rasva ja sekoita murumaiseksi seokseksi. Lisää munat ja jogurtti ja sekoita taikinaksi. Kaada taikina vuokaan.
3. Kuori omenat, poista siemenkodat ja leikkaa omenat ohuiksi lohkoiksi. Paina lohkot kakun pintaan. Ripottele pinnalle kookossokeria ja kanelia.
4. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 45 minuuttia. Anna jäähtyä muutama minuutti vuoassa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti