Jossakin kesän aikana tulleessa lehdessä oli raastepiirakan ohje. Ostin sitä varten palsternakkaa, selleriä ja porkkanaa ja hukkasin ohjeen.
Juurekset piti kuitenkin käyttää, joten mielikuvitusta peliin.
Käytin valmista piirakkataikinaa, jonka taputtelin vuokaan. Kuorin ja raastin palsternakat (3), sellerinpalan sekä porkkanat (3). Lisäksi hienonsin muutaman pienen sipulin ja pakastetut pinaatit.
Laitoin kaikki raasteet sekä hienonnetut aineet paistinpannuun ja haudutin hetken. Maustoin yrttisuolalla sekä mustalla pippurilla.
Laitoin hautuneet raasteet sekä hiennonnukset vuokaan taikinan päälle ja sekoitin kaksi kananmunaa, 2 dl ruokakermaa sekä purkillisen leppäsavujuustoa (Pirkka) ja kaadoin ne vuokaan.
Paistoin 200 asteessa 40 minuuttia. Ja siinähän se.
Juurekset piti kuitenkin käyttää, joten mielikuvitusta peliin.
Käytin valmista piirakkataikinaa, jonka taputtelin vuokaan. Kuorin ja raastin palsternakat (3), sellerinpalan sekä porkkanat (3). Lisäksi hienonsin muutaman pienen sipulin ja pakastetut pinaatit.
Laitoin kaikki raasteet sekä hienonnetut aineet paistinpannuun ja haudutin hetken. Maustoin yrttisuolalla sekä mustalla pippurilla.
Laitoin hautuneet raasteet sekä hiennonnukset vuokaan taikinan päälle ja sekoitin kaksi kananmunaa, 2 dl ruokakermaa sekä purkillisen leppäsavujuustoa (Pirkka) ja kaadoin ne vuokaan.
Paistoin 200 asteessa 40 minuuttia. Ja siinähän se.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti