1 kg jauhoisia perunoita
2 varsisellerin vartta
8 lehtipersiljan oksaa
4 rkl kapriksia
1 dl oliiviöljyä
tilkka sitruunamehua
merisuolaa
mustaapippuria
1. Keitä perunat ja pilko varsiselleri millimetrin paksuisiksi siivuiksi. Hienonna kaprikset sekä lehtipersilja varsineen.
2. Kuori perunat lämpiminä ja leikkaa lohkoiksi. Sekoita sitruunamehu oliiviöljyyn ja seos lämpimiin perunoihin. Kääntele varsiselleri, persiljat ja kaprikset perunoiden joukkoon. Mauta merisuolalla ja mustalla pippurilla.
3. Anna jäähtyä ainakin tunti.
Ohje on Glorian Ruoka ja Viini -lehdestä.
2 varsisellerin vartta
8 lehtipersiljan oksaa
4 rkl kapriksia
1 dl oliiviöljyä
tilkka sitruunamehua
merisuolaa
mustaapippuria
1. Keitä perunat ja pilko varsiselleri millimetrin paksuisiksi siivuiksi. Hienonna kaprikset sekä lehtipersilja varsineen.
2. Kuori perunat lämpiminä ja leikkaa lohkoiksi. Sekoita sitruunamehu oliiviöljyyn ja seos lämpimiin perunoihin. Kääntele varsiselleri, persiljat ja kaprikset perunoiden joukkoon. Mauta merisuolalla ja mustalla pippurilla.
3. Anna jäähtyä ainakin tunti.
Ohje on Glorian Ruoka ja Viini -lehdestä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti