500 g jauhelihaa
1 dl leivänmuruja (tai 2 rkl korppujauhoja)
1 kananmuna
1 sipuli hienonnettuna
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna tai raastettuna
tuoretta raastettua inkivääriä
1 tl seesamiöljyä
1 tl suolaa
mustapippuria
tuoretta korianteria
Sekoita aineksista taikina ja pyörittele pieniksi lihapulliksi. Paista ne uunipellillä leivinpaperin päällä 180 asteessa noin 10 - 15 minuutin ajan.
Tahmakastike:
1 dl hoisin-kastiketta
0,4 dl riisiviinietikkaa
2 valkosipulinkynttä (silputtuna tai raastettuna)
tuoretta inkivääriä raastettuna
2 rkl soijakastiketta
1 tl seesamiöljyä
Sekoita kaikki kastikkeen ainekset ja pyörittele lihapullat siinä.
Ohje on Jenni Häyrysen "Katukeittiö - Parempaa roskaruokaa" -kirjasta.
1 dl leivänmuruja (tai 2 rkl korppujauhoja)
1 kananmuna
1 sipuli hienonnettuna
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna tai raastettuna
tuoretta raastettua inkivääriä
1 tl seesamiöljyä
1 tl suolaa
mustapippuria
tuoretta korianteria
Sekoita aineksista taikina ja pyörittele pieniksi lihapulliksi. Paista ne uunipellillä leivinpaperin päällä 180 asteessa noin 10 - 15 minuutin ajan.
Tahmakastike:
1 dl hoisin-kastiketta
0,4 dl riisiviinietikkaa
2 valkosipulinkynttä (silputtuna tai raastettuna)
tuoretta inkivääriä raastettuna
2 rkl soijakastiketta
1 tl seesamiöljyä
Sekoita kaikki kastikkeen ainekset ja pyörittele lihapullat siinä.
Ohje on Jenni Häyrysen "Katukeittiö - Parempaa roskaruokaa" -kirjasta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti