torstai 3. heinäkuuta 2014

Raparperikakku

Miehen siskon ohje vuosien takaa, mutta aina yhtä helppo ja nopea tehdä ja aina yhtä hyvänmakuinen.

pohja:
2 kananmunaa
2 dl sokeria
1 dl maitoa
50 g juoksevaa margariinia
3 dl vehnäjauhoja
leivinjauhetta

pinnalle:
raparperia
vaniljasokeria
tavallista sokeria

1. Kiehauta maito ja lisää margariin siihen.
2. Vatkaa munat ja sokeri hyväksi vaahdoksi. Lisää kuuman maito-margariiniseos sekaan.
3. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää vähitellen varovasti sekoittaen joukkoon.
4. Kaada voideltuun tasapohjaiseen vuokaan. Lisää pinnalle viipaloidut raparperinpalat ja ripottele pinnalle vaniljasokeria ja tavallista sokeria.
5. Paista 200 asteessa kypsäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti