Kotikaupassamme oli kassleria maustamattomana. Kauppias ajoi pihvit pihvikoneen läpi. Ohjeen mukailin Glorian Ruoka ja Viinilehden lampaankyljysohjeesta.
2 porsaan kasslerpihviä
1 valkosipulin kynsi
pala inkivääriä
3 rkl hoisin kastiketta
2 rkl kalakastiketta (tai soijakastiketta)
2 rkl hunajaa
2 rkl öljyä
1 tl viismaustetta
1. Raasta inkivääri, hienonna valkosipuli. Sekoita marinadin aineet keskenään ja laita lihat marinadiin jääkaappiin muutamaksi tunniksi.
2. Ota pihvit huoneenlämpöön ja grillaa ne.
2 porsaan kasslerpihviä
1 valkosipulin kynsi
pala inkivääriä
3 rkl hoisin kastiketta
2 rkl kalakastiketta (tai soijakastiketta)
2 rkl hunajaa
2 rkl öljyä
1 tl viismaustetta
1. Raasta inkivääri, hienonna valkosipuli. Sekoita marinadin aineet keskenään ja laita lihat marinadiin jääkaappiin muutamaksi tunniksi.
2. Ota pihvit huoneenlämpöön ja grillaa ne.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti