Glorian Ruoka ja Viinilehdestä otettu ohje, jota muutin käytettävissä olevien ainesten mukaan.
1 possun sisäfile
5 timjaminoksaa
muutama rakuunanlehti
porteria tai stoutia
1. Puhdista file ja laita se astiaan. Hienonna yrtit ja hiero ne lihan pintaan. Kaada päälle olut ja laita kylmään marinoitumaan. Ota lämpimään tuntia ennen grillausta.
2. Lämmitä grilli kuumaksi. Puhdista file yrteistä ja grillaa.
3. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja anna vetäytyä foliossa hetki.
4. Keihauta marinointiliemi kastikkeeksi, kuori vaahto ne mausteet pois.
5. Tarjoa selleri-perunasalaatin kanssa.
1 possun sisäfile
5 timjaminoksaa
muutama rakuunanlehti
porteria tai stoutia
1. Puhdista file ja laita se astiaan. Hienonna yrtit ja hiero ne lihan pintaan. Kaada päälle olut ja laita kylmään marinoitumaan. Ota lämpimään tuntia ennen grillausta.
2. Lämmitä grilli kuumaksi. Puhdista file yrteistä ja grillaa.
3. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja anna vetäytyä foliossa hetki.
4. Keihauta marinointiliemi kastikkeeksi, kuori vaahto ne mausteet pois.
5. Tarjoa selleri-perunasalaatin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti