sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kesäkurpitsapurjokeitto

Uusi yritys kesäkurpitsasta, jota on vielä pakastimessa. Pakko saada kesään mennessä pois tuokin työkaverilta saatu ruoka-aines.

kesäkurpitsaa
1/2 purjoa
1 valkosipulinkynsi murskattuna
rypsiöljyä
7 dl vettä
kasvisliemikuutio
100 g Koskenlaskijaa
1 dl ruokakermaa
ripaus mustapippuria

1. Hienonna kesäkurpitsa ja purjo. Kuullota valkosipulia ja purjoa hetki kattilassa. Lisää kesäkurpitsa, vesi ja kasvisliemikuutio.
2. Hauduta kypsäksi. Lisää Koskenlaskija kuutioina ja anna sen sulaa. Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi ja lisää ruokakerma, timjami ja mustapippuri. Tarkasta maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
3. Tarjoile paahtoleipäkolmion kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti