Kotikaupassamme oli tarjouksessa possun ulkofilettä. Ostimme sitä palan ja tarkoituksena oli tehdä leikkeitä. Tarkoitus oli hyvä, mutta eipä ollut mökillä korppujauhoja.
Pieni ideointi ja tuloksena seuraavanlainen ateria:
Palsternakkapaistos
Kuori ja viipaloi palsternakka, laita se voideltuun vuokaan. Kaada päälle oliiviöljyä sekä yrttisuolaa. Sekoita ja laita folion alle uuniin paistumaan (reiluksi tunniksi eli possun maustumisen ja paistumisen ajaksi).
Marinadi
1 rkl hunajaa
1 rkl soijakastiketta
1 rkl sinappia
seesaminsiemeinä
Mies leikkasi possunpalan viipaleiksi ja nuiji ne ohuiksi leikkeiksi. Sekotin marinadin ja laitoin possuviipaleet marinadiin tunniksi.
Viipaloi sipulit ja sienet. Hauduta sipulit ja lisää sienet. Ota ne pois pannulta. Paista possuviipaleet kypsiksi ja laita sipulit ja sienet pannulle lämpiämään.
Siinähän se sitten oli.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti