lauantai 8. kesäkuuta 2013

Kalanyytit grilliin

Ostimme kokonaisen taimenen, josta puolet laitettiin uuniin ja toisesta puolesta ajattelimme tehdä folionyyttejä grilliin. Lisäksi olimme varanneet erilaisia kasviksia, esim. fenkolia, kesäkurpitsaa, punasipulia, jne.

puolikas taimen fileenä
fenkoli
pala inkivääriä
punasipuli (kesäsemmoinen varsineen)
suolaa
garam masalaa
puolikas sitruuna
tuorejuustoa
juoksevaa margariinia
valkoviiniä

Pieni fenkoli ja punasipuli, raasta inkivääri. Laita taimen folionpalan päälle, suolaa ja mausta, lisää kalan päälle inkivääri, punasipuli ja fenkoli. Suolaa ja mausta ja viimeistele sitruunan kuoriraasteella ja -mehulla. Lisää tuorejuusto ja margariini sekä valkoviini (tällä kertaa meni roseviiniä, kun valkoviini oli loppu). Grillaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti