piirakkapohja suolaiselle piirakalle
öljyä tai juoksevaa kasvismargariinia
pala purjoa
paprika
kinkkua
kananmuna
purkki ruokakermaa
valkopippuria
timjamia
parmesaania
1. Taputtele piirakkapohja vuokaan.
2. Pieni purjo, paprika ja kinkku ja kypsennä niitä paistinpannussa öljyssä tai juoksevassa kasvismargariinissa. Mausta valkopippurilla, suolalla ja tuoreella timjamisilpulla. Kaada täyte vuokaan. Vatkaa munan rakenne rikki ja lisää ruokakerma. Käytin valkosipulilla maustettua, tavallinenkin käy, tästä tuli melko tiukka valkosipulin maku, mutta sitä oli kaapissa. Kaada neste vuokaan.
3. Raasta piirakan päälle parmasaania. Paista 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti