300 g karitsan paahtopaistia tai karitsan sisäfileetä
marinadi:
puolikas sipuli hienonnettuna
1 rkl jeeraa eli juustokuminaa
2 tl korianterinsiemeniä
1 punainen tuore keskivahva chili
mustapippuria rouhittuna
1 valkosipulinkynsi
pieni pala inkiviääriä
1 rkl soijakastiketta
1 sitruunan puristettu mehu
sormisuolaa
tarjolle lisäksi:
jogurttia joka on maustettu hunajalla, mango chutneyllä ja limen mehulla
1. Laita liha marinadiin vuorokautta ennen paistoa. Laitoin puoli vuorokautta ennen. Pilko liha paloiksi. Hienonna marinadin ainekset huhmareessa tahnaksi. Huhmaretta ei ollut, joten hienonsin ja sekoitin muuten vaan. Lisää marinadi ja lihat muovipussiin ja sulje pussi huolellisesti. Anna marinoitua yön yli. Meidän ehti marinoitua päivän yli.
2. Ota
liha huoneenlämpöön pari tuntia ennen paistamista Sekoita
jogurtin joukkoon mango chutneyt ja limen nehu ja nosta tarjoilukulho esille.
3. Työnnä
lihat vartaisiin ja grillaa niitä käännellen
noin 10-15 min, riippuen minkä kokoisia lihapaloja leikkasit ja kuinka
kypsästä lihasta pidät.Hyvältähän nämä maistuivat. Lisäkkeenä oli salaattia ja grillatut maissit.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti