sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Jättikatkarapuvartaat


 Jättikatkarapuvartaat
 300 g kuorittuja raakoja jättikatkarapuja pakasteesta 
Mausteseos: 
1 tl jauhettua korianteria 
1 tl jauhettua jeeraa 
2 tl jauhettua paprikaa 
1 tl neilikkaa
1 tl kanelia
1 rkl raastettua inkivääriä 
1 tl cayennepuppuria
4 rkl oliiviöljyä 
suolaa 

Tarjolle: 
mangolla, sitruunamehulla ja suolalla maustettua jogurttia

1. Sulata katkaravut. Sekoita mausteet ja öljy sekaisin muovipussissa. Lisää ravut pussiin ja nosta kylmään maustumaan pariksi tunniksi.
2. Työnnä katkaravut grillivartaisiin ja grillaa kuumassa grillissä pikaisesti.

3. Tarjoile lisänä maustettua jogurttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti