sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Broilersalaatti

Broilersalaatti (kahdelle)
300 g broilerifileetä ohuina leikkeinä
marinadi:
1 valkosipulinkynsi
1 rkl tuoretta inkivääriä
1 limetti
neilikkaa
kanelia
juustokuminaa
cayennepippuria
korianterin siemeniä
cyrrya
mustapippuria
1 dl paksua jogurttia
salaatti:
3 rkl öljyä
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1 rkl sokeria
4 nektariinia
6 tomaattia
puolikas avocado
erilaisia salaatteja, rucolaa
75 g mozzarellaa

1. Raasta valkosipulinkynsi, inkivääri ja limetin kuori hienoksi raasteeksi. Sekoita ne ja mausteet jogurttiin. Laita broilerit marinadiin tunniksi.
2. Sekoita öljyyn suola, pippuri ja sokeri. Lohko hedelmät ja pyörittele ne öljyseoksessa. Laita hedelmät grilliin. Pyyhi marinadi broileriviipaleista ja grillaa paloja pari minuuttia puoleltaan. Ripottele niille suolaa.
3. Lohko tomaatit. Yhdistä salaatit, hedelmät ja tomaatit. Purista päälle puolikkaan limetin mehu. Leikkaa kypsyneet broileriviipaleet annospaloiksi ja nostele ne salaattiin. Revi päälle mozzarella.

Broilersalaatti, josta puuttu mm. avocado.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti