lauantai 30. marraskuuta 2024

Uunicurry

1 keskikokoinen kukkakaali
2 rs (à 250 g ) kirsikkatomaatteja
1 tlk (230 g) kikherneitä
1 tlk (230 g) punaisia linssejä
1 tlk (400 ml) kookosmaitoa
1 1/2 rkl punaista currytahnaa
1 1/2 rkl vihreää currytahnaa
1/2 rkl sriracha-chilikastiketta
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 rkl vaahterasiirappia tai hunajaa
1 rkl seesamiöljyä
1 tl suolaa

Tarjoiluunriisiä tai ruokakauraa
  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  2. Paloittele kukkakaali kukinnoiksi. Huuhtele ja valuta kikherneet ja linssit.
  3. Sekoita mausteet kookosmaitoon. Sekoita kaikki aineet uunivuoassa.
  4. Kypsennä uunin keskitasolla noin 45 minuuttia, kunnes kukkakaalit ovat paahtuneet ja pehmenneet.
  5. Tarjoa uunicurry keitetyn riisin tai ruokakauran kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti