1 keskikokoinen kukkakaali
2 rs (à 250 g ) kirsikkatomaatteja1 tlk (230 g) kikherneitä
1 tlk (230 g) punaisia linssejä
1 tlk (400 ml) kookosmaitoa
1 1/2 rkl punaista currytahnaa
1 1/2 rkl vihreää currytahnaa
1/2 rkl sriracha-chilikastiketta
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 rkl vaahterasiirappia tai hunajaa
1 rkl seesamiöljyä
1 tl suolaa
Tarjoiluunriisiä tai ruokakauraa
- Kuumenna uuni 200 asteeseen.
- Paloittele kukkakaali kukinnoiksi. Huuhtele ja valuta kikherneet ja linssit.
- Sekoita mausteet kookosmaitoon. Sekoita kaikki aineet uunivuoassa.
- Kypsennä uunin keskitasolla noin 45 minuuttia, kunnes kukkakaalit ovat paahtuneet ja pehmenneet.
- Tarjoa uunicurry keitetyn riisin tai ruokakauran kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti