2-3 kg ribsejä
½ dl keltaista yellow mustard sinappia
1 dl olutta tai kolajuomaa
Mausteseos:
2 rkl suolaa
2 rkl valkosipulijauhetta
2 tl mustapippuria
2 tl paprikajauhetta
Ananasglaseeri:
2 dl makeaa ananas-chilikastiketta
1 dl vettä
3/4 dl balsamicoa
- Sekoita mausteseoksen aineet.
- Valmistele ribsit ja hiero niihin ohuelti sinappia ja mausteseosta.
- Savusta lihoja savustimessa 1 tunti 45 minuuttia. Käytä savustuspuruna esim. omenaa.
- Sekoita ananasglaseerin ainekset ja keitä niitä muutama minuutti. Anna jäähtyä.
- Laita lihat isolle foliolle ja lisää olut tai kolajuoma ja sulje folio. Anna savustua vielä 45 minuuttia.
- Ota lihat foliosta ja grillaa 15 minuuttia.
- Voitele ribsit ananasglaseerilla ja annan maustua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti