torstai 16. tammikuuta 2020

Vegaaninen silli

1 munakoiso (pieni)
2 dl kaurakermaa (käytin chilimaustettua Plantia)
1 dl vegaanista majoneesia
3 rkl sinappia
2 tl etikkaa
1/4 tl valkopippuria
1 dl tuoretta tilliä
1 dl ruohosipulia
suolaa
  1. Pilko keskikokoinen munakoiso sillin kokoisiksi eli noin 1x5 cm suikaleiksi.
  2. Kiehauta vesi ja lisää suola. Keitä munakoisopaloja non 5 minuuttia. Varo, ettet keitä liian kauan, jottei paloita tule löysiä. Kaada palat siivilään jäähtymään.
  3. Sekoita kulhossa kaurakerma, vegemajoneesi, sinappi, etikka, valkopippuri, tilli, suohosipuli ja tarvittaessa myös hieman suolaa. Maistele ja lisää tarvittaessa mausteita.
  4. Sekoita jäähtyneet munakoisosuikaleet kastikkeeseen. Nosta vegaaninen silli jääkaappiin maustumaan ennen tarjoilua.
Alkuperäinen ohje Meillä Kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti