torstai 16. tammikuuta 2020

Cashew tuorejuusto

Jouluun 2019 tein vegaanisen tuorejuuston juustopöytään. Ohje on Chocochilin blogista.

1,5 dl cashewpähkinöitä
1 tl etikkaa
0,5 sitruunan mehu
1/2 rkl agavesiirappia
1 rkl rypsiöljyä
suolaa
2 aurinkokuivattua tomaattia
kourallinen tuoretta basilikaa
  1. Liota cashewpähkinöitä kylmässä vedessä 2-3 tuntia. Valuta vesi pois. 
  2. Kippaa pähkinät monitoimikoneeseen, lisää etikka, sitruunan mehu, agavesiirappi ja rypsiöljy. 
  3. Soseuta tasaiseksi massaksi. Mausta suolalla.
  4. Silppua aurinkokuivatut tomaatit ja basilikanlehdet. 
  5. Vuoraa pieni annosvuoka kelmulla. Levitä vuokaan puolet juustomassasta, sitten tomaatti-basilikaseos ja päälle loput juustosta. Anna jähmettyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan.
Tästä ohjeesta tulee kahteen pieneen vuokaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti