sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Kesäkurpitsa-porkkana-kikhernepihvit

Tarvitset 2 annokseen 
3 dl karkeaksi raastettua porkkanaa
3 dl karkeaksi raastettua kesäkurpitsaa 
2 keitettyä perunaa
3 kananmunaa
0,5 dl ruokakermaa
1 dl vehnäjauhoja
100 g koskenlaskijaa pieninä paloina
reilusti kuivattuja yrttejä
1 prk kikherneitä
0,5 tl suolaa
chilikastiketta (käytin witchdoctorin kastiketta)
 
Paistamiseen
2 rkl margariinia tai öljyä
 
1. Yhdistä porkkana- ja kesäkurpitsaraasteet. Lisää muut aineet ja anna turvota 10 minuuttia.
2. Paista pihvit ohukaispannussa tai muotoile lusikalla pieniksi pihveiksi paistinpannulle. Paista keskilämmöllä 4–5 minuuttia molemmilta puolilta. Parhaiten pysyvät kasassa uunissa. Paistoaika n. 25 min.
3. Pidä pihvit lämpiminä alumiinifolion alla ja tarjoa esimerkiksi jogurttikastikkeen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti