1 kg (uusia) perunoita
suolaa
hienonnettua tuoretta tilliä
hienonnettua tuoretta ruohosipulia
hienonnettua tuoretta tilliä
hienonnettua tuoretta ruohosipulia
Kastike:
1 dl Maille Dijon kokojyväsinappia
½ dl rypsiöljyä
2 rkl vaaleaa balsamietikkaa
2 rkl juoksevaa hunajaa
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuri tai viispippuria
1 dl Maille Dijon kokojyväsinappia
½ dl rypsiöljyä
2 rkl vaaleaa balsamietikkaa
2 rkl juoksevaa hunajaa
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuri tai viispippuria
Keitä pestyt perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Anna jäähtyä. Kuori perunat tai jos käytät uusia perunoita, voit käyttää ne kuorineen. Kuutioi tai lohko perunat ja mausta suolalla. Lisää joukkoon hienonnettu tilli ja ruohosipuli. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja lisää perunoiden joukkoon, sekoita nostellen. Anna maustua jääkaapissa noin tunti ennen tarjoilua. (Tämän reseptin löysin K-Ruoka.fi -sivustolta.)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti