4 annosta
2 salottisipulia
2 fenkolia
2 kypsää avocadoa
1 limetin mehu
200 g minitomaatteja
1½ dl tuoretta minttua
1 dl macadamia tai pistaasipähkinöitä
suolaa
mustaappippuria myllystä
Vehnäolutvinegretti
1 limen kuori raasteena
1 kevätsipuli
1 dl oliiviöljyä
½ dl kapriksia
1 rkl hunajaa (jos haluat vegeversion, jätä tämä pois tai korvaa esim muscovadolla)
1 dl vehnäolutta
1/4 tl suolaa
1/4 tl mustaa pippuria myllystä
2 salottisipulia
2 fenkolia
2 kypsää avocadoa
1 limetin mehu
200 g minitomaatteja
1½ dl tuoretta minttua
1 dl macadamia tai pistaasipähkinöitä
suolaa
mustaappippuria myllystä
Vehnäolutvinegretti
1 limen kuori raasteena
1 kevätsipuli
1 dl oliiviöljyä
½ dl kapriksia
1 rkl hunajaa (jos haluat vegeversion, jätä tämä pois tai korvaa esim muscovadolla)
1 dl vehnäolutta
1/4 tl suolaa
1/4 tl mustaa pippuria myllystä
- Valmista ensin kastike. Hienonna kevätsipuli. Laita kaikki aineet olutta lukuunottamatta tehosekoittimeen ja pyöräytä kastikkeeksi.
- Lisää olut, suola ja mustapippuri.
- Anna vetäytyä jääkaapissa noin tunti.
- Kuori ja hienonna salottisipulit ja viipaloi fenkolit.
- Paloittele avocadot ja valele päälle limetin mehua tummumisen estämiseksi.
- Huuhdo ja halkaise tomaatit.
- Hienonne minttu.
- Sekoita salaatin ainekset varovasti keskenään.
- Lisää lopuksi kastike
- Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti