Glorian Ruoka- ja Viinilehden ohje v. 2015.
1 l (400 g) suppilovahveroita
1 l (400 g) suppilovahveroita
2
sipulia
4
valkosipulinkynttä
3 rkl
voita tai öljyä
2 dl
soijarouhetta
3 rkl
tomaattipyreetä
1 rkl
vehnäjauhoja
5 dl
kasvislientä
2 rkl
misotahnaa
1 rkl
soijakastiketta
1 tl
timjamia
1 tl
mustapippuria
1. Puhdista ja hienonna sienet. Kuori ja kuutioi sipulit ja hienonna valkosipulit.
2. Sulata voi kattilassa tai korkeareunaisessa pannussa. Ruskista sipuleita
ja valkosipulia 5 minuuttia. Lisää sienet ja paista kuumassa pannussa 5
minuuttia niin, että sienistä irtoava neste haihtuu. Lisää soijarouhe,
tomaattipyree ja jauhot. Paista 3 minuuttia. Lisää kasvisliemi,
misotahna ja soijakastike. Anna seoksen kiehahtaa ja mausta timjamilla
ja mustapippurilla.
3. Siirrä seos uunivuokaan. Leikkaa leivinpaperista vuoan kokoinen pala ja
tee sen keskelle reikä (Ø 2 cm). Paina leivinpaperi tiiviisti kanneksi
seoksen päälle. Hauduta 150-asteisessa uunissa 2 tuntia. Sekoita
muutaman kerran haudutuksen aikana ja lisää hieman vettä tarvittaessa.
4. Tarjoa uuniperunoiden, suolakurkun, smetanan, punasipulin ja etikkapunajuurien kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti