maanantai 26. lokakuuta 2015

Suppilovahverovorschmack

Glorian Ruoka- ja Viinilehden ohje v. 2015.

1 l (400 g) suppilovahveroita 
2 sipulia 
4 valkosipulinkynttä 
3 rkl voita tai öljyä 
2 dl soijarouhetta
3 rkl tomaattipyreetä 
1 rkl vehnäjauhoja 
5 dl kasvislientä 
2 rkl misotahnaa 
1 rkl soijakastiketta 
1 tl timjamia 
1 tl mustapippuria
1. Puhdista ja hienonna sienet. Kuori ja kuutioi sipulit ja hienonna valkosipulit.
2. Sulata voi kattilassa tai korkeareunaisessa pannussa. Ruskista sipuleita ja valkosipulia 5 minuuttia. Lisää sienet ja paista kuumassa pannussa 5 minuuttia niin, että sienistä irtoava neste haihtuu. Lisää soijarouhe, tomaattipyree ja jauhot. Paista 3 minuuttia. Lisää kasvisliemi, misotahna ja soijakastike. Anna seoksen kiehahtaa ja mausta timjamilla ja mustapippurilla.
3. Siirrä seos uunivuokaan. Leikkaa leivinpaperista vuoan kokoinen pala ja tee sen keskelle reikä (Ø 2 cm). Paina leivinpaperi tiiviisti kanneksi seoksen päälle. Hauduta 150-asteisessa uunissa 2 tuntia. Sekoita muutaman kerran haudutuksen aikana ja lisää hieman vettä tarvittaessa.
4. Tarjoa uuniperunoiden, suolakurkun, smetanan, punasipulin ja etikkapunajuurien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti