maanantai 22. kesäkuuta 2015

Raparperipiirakka

Pellillinen, käytä syvää peltiä, piirakasta tulee paksu! Alkuperäinen ohje Tarun Taikakakut blogista.

Vatkaa 4 munaa ja 4 dl sokeria. Sekoita keskenään 2 dl kermaa, 2 dl maitoa ja 2 dl juoksevaa margariinia sekä sekoita 7 dl vehnäjauhoja ja 5 tl leivinjauhetta. Lisää muna-sokerivaahtoon vuorotellen nesteseosta sekä jauhoseosta ja vaniljaa maun mukaan. Kaada taikina uunipellille.

Laita päälle 4 dl raparperikuutioita. Sekoita 2 prk maitorahkaa, 2 kananmunaa, vaniljaa sekä 1/2 dl sokeria ja kaada seos raparperikuutioiden päälle.

Paista 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa.
Mieshän tämän teki. Hyvää oli, joten laitoin ohjeen talteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti