5 dl kana- tai kasvislientä
3 rkl oliiviöljyä
1 sipuli
3 dl risottoriisiä
400 g tatteja
2 dlkuivaa valkoviiniä
125 g mozzarellaa
50 g parmesaania
kourallinen tuoretta basilikaa
suolaa ja mustapippuria
- Kiehauta kana- tai kasvisliemi kattilassa. Ota kattila pois liedeltä.
- Hienonna sipuli. Kuumenna öljy kattilassa, ja kuullota sipulit öljyssä. Lisää riisi joukkoon ja kuullota vielä hetki. Lisää viini ja anna sen imeytyä riisiin. Lisää sen jälkeen kana- tai kasvislientä desi kerrallaan, samalla sekoittaen. Odota ennen uuden desin lisäämistä, että edellinen erä on imeytynyt. Aikaa menee noin 15-20 minuuttia.
- Liota ja huuhtele tatit. Raasta parmesaani, pilko mozzarella ja hienonna basilika. Kuullota tatit paistinpannulla. Lisää joukkoon mozzarella, parmesaaniraaste ja basilika.
- Kun riisi on kypsää, lisää tattijuustosekoitus riisin joukkoon.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti