Glorian Ruoka ja viini -lehti oli saanut Eliten keittiömestarilta haukiwallenbergin ohjeen. Lähikaupassa oli haukifileitä, joten piti kokeilla. Piti myös muistaa ostaa kuohukermaa sekä anjovisfileitä, niitä ei näet ole normaalisti kotona.
Pienensin 250 g:n painoisen haukifileen monitoimikoneen kulhoon, lisäsin yhden sitruunan raastetun kuoren, kaksi anjovisfilettä, suolaa ja pippuria. Pyöritin hetken ja valutin sekaan puolitoista desiä kuohukermaa.
Mies kaatoi isolle lautaselle korppujauhoja (hyviä) ja pyöritteli taikinasta pihvejä korppujauhojen päälle. Taputtelin veitsellä pyöritellen tasaiseksi ja kääntelin muutaman kerran, jotta korppujouho tarttui pihveihin. Ladoin ne jääkaappiin lepäämään. Annoksesta tuli 7 pihviä.
Mies paistoi pihvit pinnaltaan rapeiksi. Söimme ne tällä kertaa valkokastikkeen, parsakaalin sekä salaatin kera. Olivatpa pihvit hyviä. Sopivasti sitruunaa.
Pienensin 250 g:n painoisen haukifileen monitoimikoneen kulhoon, lisäsin yhden sitruunan raastetun kuoren, kaksi anjovisfilettä, suolaa ja pippuria. Pyöritin hetken ja valutin sekaan puolitoista desiä kuohukermaa.
Mies kaatoi isolle lautaselle korppujauhoja (hyviä) ja pyöritteli taikinasta pihvejä korppujauhojen päälle. Taputtelin veitsellä pyöritellen tasaiseksi ja kääntelin muutaman kerran, jotta korppujouho tarttui pihveihin. Ladoin ne jääkaappiin lepäämään. Annoksesta tuli 7 pihviä.
Mies paistoi pihvit pinnaltaan rapeiksi. Söimme ne tällä kertaa valkokastikkeen, parsakaalin sekä salaatin kera. Olivatpa pihvit hyviä. Sopivasti sitruunaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti