300 g punajuuria
300 g raitajuuria
1 kg karkeaa suolaa
Kastike:
1 rkl omenaviinietikkaa
2 rkl oliiviöljyä
sokeria
suolaa
Lisäksi:
150 g fetajuustoa tai 175 g Mö kreikkalaista
- Pese juurekset huolellisesti. Levitä karkea suola laakeaan uunivuokaan tasaiseksi kerrokseksi ja lado puna- ja raitajuuret suolapedille. Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 1 tunti tai kunnes juurekset tuntuvat kypsiltä haarukalla pistettäessä. Anna jäähtyä hetki ja kuori juurekset.
- Koosta riippuen puolita tai leikkaa puna- ja raitajuuret neljään osaan tarjoilukulhoon.
- Sekoita pienessä kulhossa kaikki kastikkeen aineet. Kääntele kastike juuresten joukkoon ja murustele feta pinnalle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti