Varaa sopivan kokoinen pata.
Lohko 4 isoa porkkanaa, iso pala mukulaselleria, iso palsternakka ja kaksi sipulia. Hienonna neljä valkosipulinkynttä.
Ruskista noin kilo naudan etuselkäkuutioita paistinpannussa, mausta suolalla ja mustapippurilla. Laita pataan ja huhdo paistinpannu. Kuullota sipulit ja valkosipulit ja lisää juureskuutiot sekä sipulit pataan. Kaada päälle lihafondia ja Guinness saucea, jos sattuu olemaan (sisältää guinnes olutta sekä mausteita). Lisää vettä sen verran, että lihat ja juurekset melkein peittyvät. Laita uuniin pariksi tunniksi. Käytin leivinuunia, joka pikkuhiljaa jäähtyy ja haudutta padan kypsäksi.
Tarjoa leivän tai perunamuusin kanssa.
Lohko 4 isoa porkkanaa, iso pala mukulaselleria, iso palsternakka ja kaksi sipulia. Hienonna neljä valkosipulinkynttä.
Ruskista noin kilo naudan etuselkäkuutioita paistinpannussa, mausta suolalla ja mustapippurilla. Laita pataan ja huhdo paistinpannu. Kuullota sipulit ja valkosipulit ja lisää juureskuutiot sekä sipulit pataan. Kaada päälle lihafondia ja Guinness saucea, jos sattuu olemaan (sisältää guinnes olutta sekä mausteita). Lisää vettä sen verran, että lihat ja juurekset melkein peittyvät. Laita uuniin pariksi tunniksi. Käytin leivinuunia, joka pikkuhiljaa jäähtyy ja haudutta padan kypsäksi.
Tarjoa leivän tai perunamuusin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti