Viikonloppuna jäi uunissa paistetun kirjolohen pyrstöosa. Kotona kaapissa oli nippu parsaa. Ja iltaruoka mietinnässä.
Keitin kolmr kourallista pastaa suolalla maustetussa vedessä. Kuorin ja pienin parsat paloiksi, keitin niitä n. 5 minuuttia. Hienonsin kaksi valkosipulin kynttä ja haudutin niitä oliiviöljyssä paistinpannussa. Lisäsin pienityn kirjolohen, hiukan sitruunamehua, keitetyt parsanpalat sekä pastan. Kaadoin joukkoon desin ruokakermaa ja sekoittelin pannussa hetken.
Valmista tuli, kun ripottelin pinnalle hiukan mustaapippuria myllystä sekä parmesaania.
Keitin kolmr kourallista pastaa suolalla maustetussa vedessä. Kuorin ja pienin parsat paloiksi, keitin niitä n. 5 minuuttia. Hienonsin kaksi valkosipulin kynttä ja haudutin niitä oliiviöljyssä paistinpannussa. Lisäsin pienityn kirjolohen, hiukan sitruunamehua, keitetyt parsanpalat sekä pastan. Kaadoin joukkoon desin ruokakermaa ja sekoittelin pannussa hetken.
Valmista tuli, kun ripottelin pinnalle hiukan mustaapippuria myllystä sekä parmesaania.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti