Tarvitset
1 | sipuli hienonnettuna |
1 rkl |
juoksevaa margariinia |
500 g | kesäkurpitsaa |
100 g | kurpitsasalaattia |
5 dl | vettä |
1 | kasvisliemikuutio |
1 prk (200 g) | crème fraîchea |
1/4 tl | mustapippuria |
1/2 dl | hienonnettua persiljaa |
1. Kuullota sipuli kattilassa margariinissa lähes kypsäksi. Lisää joukkoon kuorittu, paloiteltu
kesäkurpitsa sekä valutettu kurpitsasalaatti. Anna kypsyä hetki, älä
ruskista. Lisää joukkoon vesi ja liemikuutio anna kiehua kypsäksi.
2. Soseuta keitto
sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Lisää crème fraîche ja
mustapippuri.
3. Viimeistele hienonnetulla persiljalla. Tarjoa paahdetun leivän kanssa.
Kurpitsasalaatin kanssa pitää olla varovainen, laitoin sitä ehkä hieman liikaa. Maku oli kuitenkin melko ok, smetanalla tai kermalla voisi ehkä vielä vähän pehmentää.
3. Viimeistele hienonnetulla persiljalla. Tarjoa paahdetun leivän kanssa.
Kurpitsasalaatin kanssa pitää olla varovainen, laitoin sitä ehkä hieman liikaa. Maku oli kuitenkin melko ok, smetanalla tai kermalla voisi ehkä vielä vähän pehmentää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti