torstai 7. marraskuuta 2024

Tortellonivuoka

1 pkt tortelloneja
1 pkt kasvispöyryköitä
1 sipuli
1 pieni kesäkurpitsa
1 pieni punainen paprika
öljyä paistamiseen
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja suikaloituna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 tl kaurakermaa
1 dl pestoa
½-1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
2 dl juustoraastetta (vegaanista)

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen
  2. Kuutioi kesäkurpitsa, suikaloi paprika ja sipuli, hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy paistinpannilla ja kuullota kasvikset pehmeiksi.
  3. Keitä tortellonit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta siivilässä ja kumoa uunivuokaan.
  4. Puolita kasvispöyrykät, jos tarpeen. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit.
  5. Sekoita pesto, kerma ja mausteet. Lisää kaikki ainekset uunivuokaan, sekoita ja paista vuokaa vartin verran uunin keskitasolla.
  6. Lisää juustoraaste ja nosta vuoka uuniin vielä noin 10-15 minuutiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti